Gönderen Kişi Konu: Kusursuz İşyeri Kontrolü  (Okunma sayısı 32 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı social35

  • Kayıtlı Üye
  • *
  • İleti: 48
  • Rep Puanı: 0
  • Saygınlık Puanı: 192
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Kusursuz İşyeri Kontrolü
« : Aralık 13, 2017, 12:43:14 ÖS »

Artık işyerinizde personellerinizi kusursuz bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Aklı Başında ekibi tarafından geliştirilen, personel takip sistemi sayesinde personellerinizin giriş çıkış saatlerini kusursuz bir biçimde kontrol edebilirsiniz. Aklı Başında personel devam kontrol sistemi personellerinizi yüz tanıma sistemi veya parmak izi yöntemiyle giriş çıkış saatleriyle takip eder ve iş yerinizin düzenini sağlar.
İşinize Hükmedin
Aklı Başında ekibinin muazzam çalışması olan pdks sistemi yapılan araştırmalara göre uygulandığı işyerlerinde personel sorunlarını inanılmaz azaltmaktadır. Zira giriş çıkış saatleri parmak izi sistemi veya yüz tanıma sistemiyle takip edildiği için kusursuz bir kurumsal yapıya girecek olan şirketiniz, artık güvenilir ellerde. İşinize hükmetmek için, aklı başında web sitesine girin ve bilgi alın.


 


Kusursuz İşyeri Kontrolü konusuna ait benzer konular

PHP ile Dosya Var mı Yok mu Kontrolü
Gelişmiş admin panellerinde, örneğin bir upload sitesinde aynı isimli dosya yüklemesini engelleme gibi işlemler, dosyanın dizind... devamı...

Gösterim: 2016 - Yanıt: 0 - Başlatan:Forumkod
php e-posta doğruluk kontrolü
Kod: [Seç]<?php$email="forumkod@forumkod.com";if(ereg("^[a-zA-Z_]+\.{0,1}[a-zA-Z_]+@[a-zA-Z_]+\.{0,1}[a-zA-Z]+\.{0,1}[a-zA-Z]+$"... devamı...

Gösterim: 2342 - Yanıt: 0 - Başlatan:Hacı Saridas
C++ Dosya Var mı kontrolü
[code]#include "stdafx.h"#include "iostream"#include "fstream"using namespace std;int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[]){    //Dos... devamı...

Gösterim: 1746 - Yanıt: 0 - Başlatan:Forumkod
C++'ta ifstream ile dosya var mı exits kontrolü
Kod: [Seç]    //Dosya yoksa dosyayı oluştur.    if (!std::ifstream(filePath))    {          ofstream o;        o.open(filePath);... devamı...

Gösterim: 1936 - Yanıt: 0 - Başlatan:Forumkod
Arduino Transistor ile Motor Kontrolü
Kullanılan entegre: BD139 Transistor[code]int motorPin = 3;void setup(){pinMode(motorPin, OUTPUT);Serial.begin(9600);}void loop(... devamı...

Gösterim: 1797 - Yanıt: 0 - Başlatan:Forumkod