Gönderen Kişi Konu: merhaba arkadaşlar ben sitede yeniyim bir sorunum var ?  (Okunma sayısı 5137 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emre617

  • Kayıtlı Üye
  • *
  • İleti: 8
  • Rep Puanı: 0
  • Saygınlık Puanı: 32
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
merhaba arkadaşlar ben sitede yeniyim bir sorunum var ?
« : Mart 02, 2014, 18:14:09 ÖS »

Siteye girildiğinde ortaya bir pencere açılmasını istiyorum ama çerçevesiz bunu nasıl yapabilirim

şu sitenin üye girişi kısmına tıklandığında oluşan bir pencere gibi


http://www.mayonez.net/index.php


Çevrimdışı Forumkod

  • Administrator
  • Kıdemli Üye
  • *****
  • İleti: 2464
  • Rep Puanı: 27
  • Saygınlık Puanı: 634752
  • Cinsiyet: Bay
    • https://www.facebook.com/ahmetturan.ozturk1
    • https://twitter.com/AhmetTrnztrk
    • MSN Messenger - a.t.o.sivas@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • Borsa Rehberi
    • E-Posta
Ynt: merhaba arkadaşlar ben sitede yeniyim bir sorunum var ?
« Yanıtla #1 : Mart 02, 2014, 19:26:48 ÖS »

Siteye girildiğinde ortaya bir pencere açılmasını istiyorum ama çerçevesiz bunu nasıl yapabilirim

şu sitenin üye girişi kısmına tıklandığında oluşan bir pencere gibi


http://www.mayonez.net/index.php

Şöyle birşey denedim ama
.html uzantısı ile kaydedip bir denesene

Kod: [Seç]
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
      <head>
            <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
            <script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-1.3.2.min.js"></script>
            <script type="text/javascript">
function pencereYarat()
{
$("#main").html('<div style="border-width:1px; border-style:solid; width:100px; height:100px">Pencere içeriği</div>')
}
</script>
            <title>Forumkod.com</title>
      </head>
      <body>
            <a href="#" onclick="pencereYarat()" >Pencere yarat</a>
<div id="main"></div>
      </body>
</html>

Çevrimdışı emre617

  • Kayıtlı Üye
  • *
  • İleti: 8
  • Rep Puanı: 0
  • Saygınlık Puanı: 32
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Ynt: merhaba arkadaşlar ben sitede yeniyim bir sorunum var ?
« Yanıtla #2 : Mart 02, 2014, 22:44:45 ÖS »

Teşekkür ederim peki bunu sayfa ilk açıldığında açılmasını nasıl sağlarım

Çevrimdışı Forumkod

  • Administrator
  • Kıdemli Üye
  • *****
  • İleti: 2464
  • Rep Puanı: 27
  • Saygınlık Puanı: 634752
  • Cinsiyet: Bay
    • https://www.facebook.com/ahmetturan.ozturk1
    • https://twitter.com/AhmetTrnztrk
    • MSN Messenger - a.t.o.sivas@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • Borsa Rehberi
    • E-Posta
Ynt: merhaba arkadaşlar ben sitede yeniyim bir sorunum var ?
« Yanıtla #3 : Mart 03, 2014, 10:39:43 ÖÖ »

Teşekkür ederim peki bunu sayfa ilk açıldığında açılmasını nasıl sağlarım
<body> i şununla değiştir

Kod: [Seç]
      <body onload="pencereYarat()">

Çevrimdışı emre617

  • Kayıtlı Üye
  • *
  • İleti: 8
  • Rep Puanı: 0
  • Saygınlık Puanı: 32
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Ynt: merhaba arkadaşlar ben sitede yeniyim bir sorunum var ?
« Yanıtla #4 : Mart 03, 2014, 16:37:50 ÖS »

Teşekkür Ederim Çok faydalı oldu..  merhaba arkadaşlar ben sitede yeniyim bir sorunum var ?

Çevrimdışı emre617

  • Kayıtlı Üye
  • *
  • İleti: 8
  • Rep Puanı: 0
  • Saygınlık Puanı: 32
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Ynt: merhaba arkadaşlar ben sitede yeniyim bir sorunum var ?
« Yanıtla #5 : Mart 03, 2014, 17:19:49 ÖS »

Ben içeriğinin olduğu kısma bir üye giriş kısmı koydum çalışmadı kodlar şu şekilde:


<?    <form name='giris' method='post' action='islem.php'>
        <table width='100%' height='100%' border='0' cellpadding='0' cellspacing='0'>
          <tr>
            <td height='28' colspan='2' align='center' valign='middle' bgcolor='#E0E0E0' class='uye_tablo'>Üye Girişi</td>
          </tr>
          <tr>
            <td height='32' class='uyepanel'>E-Mail</td>
            <td width='70%'><input name='email' type='text' class='input' id='email' /></td>
          </tr>
          <tr>
            <td height='35' class='uyepanel'>Parola</td>
            <td height='35'><input name='parola' type='password' class='input' id='parola' /></td>
          </tr>
          <tr>
            <td height='19' colspan='2' align='center' valign='middle' class='uyepanel'><hr color='#E0E0E0'>&nbsp;</td>
            </tr>
          <tr>
            <td height='35'>&nbsp;</td>
            <td height='35'><input name='giris' type='submit' class='input' id='giris' value='Giriş Yap' /></td>
          </tr>
          <tr>
            <td height='20'>&nbsp;</td>
            <td height='35'>
         
         ";
$hata=$_GET["hata"];
switch($hata){   
   case "10":
      echo "<div class='hata'>E-mail veya parola'yi bos biraktiniz.</div>";
      break;
      case "11":
      echo "<div class='hata'>Böyle bir kullanıcı bulunmuyor.</div>";
      break;
      }   
echo "

</td>
          </tr>
        </table></form>
        <table width='100%' border='0' cellpadding='0' cellspacing='0'>
          <tr>
            <td height='28' colspan='2'><hr color='#E0E0E0' /></td>
          </tr>
          <tr>
            <td width='50%' height='28' align='center'><form id='form1' name='form1' method='post' action='kayit.php'>
              <input name='kayit' type='submit' class='input' id='kayit' value='Kayıt Ol' />
            </form></td>
            <td width='50%' align='center'><form id='form2' name='form2' method='post' action='sifremi_unuttum.php'>
              <input name='sifre' type='submit' class='input' id='sifre' value='Şifremi Unuttum' />
            </form></td>
          </tr>
        </table>
       
        "; ?>

Çevrimdışı Forumkod

  • Administrator
  • Kıdemli Üye
  • *****
  • İleti: 2464
  • Rep Puanı: 27
  • Saygınlık Puanı: 634752
  • Cinsiyet: Bay
    • https://www.facebook.com/ahmetturan.ozturk1
    • https://twitter.com/AhmetTrnztrk
    • MSN Messenger - a.t.o.sivas@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • Borsa Rehberi
    • E-Posta
Ynt: merhaba arkadaşlar ben sitede yeniyim bir sorunum var ?
« Yanıtla #6 : Mart 03, 2014, 18:58:31 ÖS »

Bu kodları
            $("#main").html('<div style="border-width:1px; border-style:solid; width:100px; height:100px">//Buraya </div>')

ekleyin

Çevrimdışı emre617

  • Kayıtlı Üye
  • *
  • İleti: 8
  • Rep Puanı: 0
  • Saygınlık Puanı: 32
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Ynt: merhaba arkadaşlar ben sitede yeniyim bir sorunum var ?
« Yanıtla #7 : Mart 04, 2014, 18:55:20 ÖS »

oraya eklediğim herhangi bir tablo kodu çalışmıyor  merhaba arkadaşlar ben sitede yeniyim bir sorunum var ?

Çevrimdışı Forumkod

  • Administrator
  • Kıdemli Üye
  • *****
  • İleti: 2464
  • Rep Puanı: 27
  • Saygınlık Puanı: 634752
  • Cinsiyet: Bay
    • https://www.facebook.com/ahmetturan.ozturk1
    • https://twitter.com/AhmetTrnztrk
    • MSN Messenger - a.t.o.sivas@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • Borsa Rehberi
    • E-Posta
Ynt: merhaba arkadaşlar ben sitede yeniyim bir sorunum var ?
« Yanıtla #8 : Mart 04, 2014, 19:59:51 ÖS »

Kod: [Seç]
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
      <head>
            <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
            <script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-1.3.2.min.js"></script>
            <script type="text/javascript">
function pencereYarat()
{
$("#main").html('<table border="1"><tr><td>asd</td></tr></table>')
}
</script>
            <title>Forumkod.com</title>
      </head>
      <body onload="pencereYarat()">
            <a href="#" onclick="pencereYarat()" >Pencere yarat</a>
<div id="main"></div>
      </body>
</html>

 


merhaba arkadaşlar ben sitede yeniyim bir sorunum var ? konusuna ait benzer konular

merhaba
merhaba arkadaslar ben tufan bitlis bende yeni katıldım Umarım güzel bi çalısma olur devamı...

Gösterim: 2914 - Yanıt: 6 - Başlatan:TuFaN
merhaba arkadaşlar
bu forum sitesi arkadaşların önerisyle üye oldum ve dikkatimi çekti ve üye oldum devamı...

Gösterim: 2172 - Yanıt: 3 - Başlatan:Yusuf Güzel
sayın arkadaşlar
anlaşılan bu sitedeki kimsede heves kalmamış o yüzden burda artık olmamın bir manası yok gibi sizlere şimdiden gelecek için başa... devamı...

Gösterim: 1983 - Yanıt: 0 - Başlatan:mnıl
arkadaşlar acil yardımınız gerekli
arkadaşlar c++ daKasabada yaşayan çiftçinin dört farklı tür aracı bulunmaktadır. 3 Otomobil, 1 otobüs, 2 traktör, 2 motosiklet a... devamı...

Gösterim: 1412 - Yanıt: 0 - Başlatan:ahmet_41
arkadaşlar acil yardımınız gerekli
arkadaşlar c++ daKasabada yaşayan çiftçinin dört farklı tür aracı bulunmaktadır. 3 Otomobil, 1 otobüs, 2 traktör, 2 motosiklet a... devamı...

Gösterim: 1679 - Yanıt: 1 - Başlatan:ahmet_41